ОМИЛЕНИОТ ДИЗАЈНЕР НА ПРИНЦЕЗИ И ПРЕМИЕРИ, ЅВЕЗДИ И ОЛИМПИЈЦИ, РАЛФ ЛОРЕН ПРОСЛАВИ 50 ГОДИНИ КАРИЕРА