80 години

Таг
2Вести

НЕ МИСЛЕВ ДЕКА ЌЕ ИЗГЛЕДАМ ВАКА ОДЛИЧНО НА 80 ГОДИНИ, ВЕЛИ ТИНА ТАРНЕР ЗА 80. РОДЕНДЕН

БЕТМЕН СЛАВИ 80 ГОДИНИ – ЌЕ СЕ ОДБЕЛЕЖИ ВО 1.000. БРОЈ НА „ДЕТЕКТИВ КОМИКС“