И ВО ПОЖАРНА ДА СЕ ЈАВЕВТЕ, ЌЕ ВИ РЕЧЕА „ГЛЕДАМ СУПЕР БИНГО“, МЕСТО „АЛО“, РЕЧЕ ИГОР ЏАМБАЗОВ НА КОНЦЕРТОТ „99 МЕГАЅВЕЗДИ“ ВО СКОПЈЕ