Адам Ламберт

Таг
3Вести

„КВИН“ ЌЕ ГО ОБЈАВИ ПРВИОТ КОНЦЕРТЕН АЛБУМ СО АДАМ ЛАМБЕРТ

„КВИН“ ГО ПОВТОРИ ЛЕГЕНДАРНИОТ СЕТ ОД „ЛАЈВ ЕИД“ НА ХУМАНИТАРНИОТ КОНЦЕРТ ВО СИДНЕЈ