СЕРИЈАТА „ПАРАЗИТ“ ЌЕ НАВЛЕЗЕ ПОДЛАБОКО ВО ЛИКОВИТЕ И ДЕЈСТВОТО, МАРК РАФАЛО НАЈАВЕН ВО ГЛАВНА УЛОГА