„Адидас“

Таг
2Вести

КАЊЕ ВЕСТ ГУБИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗАШТО СИТЕ ГО НАПУШТААТ ПОРАДИ НЕГОВОТО ПРОБЛЕМАТИЧНО ОДНЕСУВАЊЕ

„АДИДАС“ И БИЈОНСЕ КРЕИРАА РОДОВО НЕУТРАЛНА КОЛЕКЦИЈА