аеродром

Таг
22Вести

СУБВЕНЦИИ ЗА НАБАВКА НА ВЕЛОСИПЕДИ И ТРОТИНЕТИ ЗА ЖИТЕЛИТЕ НА АЕРОДРОМ

ДУБАИ ПЛАНИРА ДА ГИ ПРОШИРИ СВОИТЕ ДВА АЕРОДРОМА И ДА ГИ НАПРАВИ НАЈГОЛЕМИ НА СВЕТОТ

„ЧЕНГИ“ ВО СИНГАПУР ГО ПОВРАТИ СТАТУСОТ НА НАЈДОБАР АЕРОДРОМ НА СВЕТОТ

НАПУШТЕНИОТ АЕРОДРОМ ВО АТИНА ЌЕ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ОГРОМЕН ПАРК СО 31.000 ДРВЈА

НЕКОГАШНИОТ АЕРОДРОМ „ТЕГЕЛ“ ВО БЕРЛИН ЌЕ БИДЕ ПРЕТВОРЕН ВО „УРБАНА ТЕХНОЛОШКА РЕПУБЛИКА“

„ХАМАД“ ВО ДОХА ПО ОСУМ ГОДИНИ ГО СИМНА СИНГАПУР ОД ВРВОТ НА ЛИСТАТА НА НАЈДОБРИ АЕРОДРОМИ НА СВЕТОТ

КИНА ОТВОРИ НОВ ОГРОМЕН АЕРОДРОМ, ПЛАНИРА ДА ИЗГРАДИ УШТЕ 160 ДО 2035

АЕРОДРОМ ВО ИРСКА ОКРУЖЕН СО ПЛАНИНИ И МОРЕ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈЖИВОПИСЕН НА СВЕТОТ