ИЗРАЕЛ ЈА ОСЛОБОДИ 17-ГОДИШНАТА ПАЛЕСТИНКА КОЈА УДРИ ДВАЈЦА ВОЈНИЦИ И СТАНА ИКОНА НА ОТПОРОТ