Аи Веивеи

Таг
2Вести

КИНЕСКИОТ УМЕТНИК АИ ВЕИВЕИ ЌЕ ЈА РЕЖИРА ОПЕРАТА „ТУРАНДОТ“ ВО РИМ

АИ ВЕИВЕИ ЌЕ ГО ОСВЕТЛИ АМСТЕРДАМ СО ИНСТАЛАЦИЈА ОД 6,5 КИЛОМЕТРИ