„Аирбнб“

Таг
3Вести

ПРВПАТ ПО 90 ГОДИНИ, ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ НОЌЕВА ВО КУЌАТА НА ЈУЛИЈА ВО ВЕРОНА

ИНДИСКИ МАХАРАЏА ИЗДАВА ДЕЛ ОД ПАЛАТАТА ЗА 8.000 ДОЛАРИ ОД НОЌ

НАГРАДНА ИГРА НУДИ УНИКАТНО ДОЖИВУВАЊЕ ДА СЕ ПРЕСПИЕ ВО КИНЕСКИОТ ЅИД