Аја Софија

Таг
2Вести

ИСТАНБУЛ ТАГУВА ПО ГЛИ, ОМИЛЕНИОТ ЖИТЕЛ НА АЈА СОФИЈА

МАЧКАТА ГЛИ ОСТАНУВА ЖИТЕЛ НА АЈА СОФИЈА И ОТКАКО ТАА ЌЕ СТАНЕ ЏАМИЈА