„Ајронмен“

Таг
2Вести

РОБЕРТ ДАУНИ ЏУНИОР РЕСТАВРИРАЛ „КАМАРО“ ОД 1967 СПЕЦИЈАЛНО ЗА КРИС ЕВАНС

ЌЕ СЕ СНИМА ФИЛМ ЗА „ЦРНАТА ВДОВИЦА“ СО СКАРЛЕТ ЈОХАНСОН