академик Влада Урошевиќ

Таг
3Вести

ПРОМОЦИЈА НА КНИГА СО РАЗГОВОРИ ПОМЕЃУ ПИСАТЕЛИТЕ УРОШЕВИЌ И ЈАНКОВСКИ

Лауреатот на Струшки вечери на поезијата Влада Урошевиќ засади дрво во паркот на поезијата

ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ РОМАН НА АКАДЕМИК УРОШЕВИЌ, „МАЏУН“