Аки Рахимовски

Таг
7Вести

ТАТКО МИ АКИ МИ ВЕЛЕШЕ САМО ДА ГИ ЗАТВОРАМ ОЧИТЕ И ДА ПЕАМ, РЕЧЕ ПЕЈАЧОТ КИКИ РАХИМОВСКИ НА ПРОМОЦИЈАТА ВО СКОПЈЕ

„ПАРНИ ВАЉАК“ ЈА ОБЈАВИ ПРВАТА ПЕСНА СО НОВИОТ ПЕЈАЧ ИГОР ДРВЕНКАР (ВИДЕО)

„ПАРНИ ВАЉАК“ ЌЕ ОПСТАНЕ КАКО БЕНД, НО НИКОЈ НЕМА ДА ГО ЗАМЕНИ АКИ, ВЕЛИ ГИТАРИСТОТ ХУС

ШЕСТ РАДИОСТАНИЦИ ВО 15 ЧАСОТ ЌЕ ГО ЕМИТУВААТ НОВИОТ СИНГЛ НА „ПАРНИ ВАЉАК“ ВО ЧЕСТ НА АКИ

СКОПЈЕ МУ ОДДАДЕ ПОЧИТ НА СВОЈОТ СОГРАЃАНИН АКИ РАХИМОВСКИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

РАДИО „БУБАМАРА“ ОРГАНИЗИРА ЗБОГУВАЊЕ ОД АКИ РАХИМОВСКИ НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА

АКИ ЗАЗДРАВУВА ОД МОЗОЧЕН УДАР, „ПАРНИ ВАЉАК“ ПРВПАТ ВО 43 ГОДИНИ СО ДРУГ ПЕЈАЧ