Аксл Роуз

Таг
3Вести

„ГАНС ЕН РОУЗИС“ ЈА ОБЈАВИ ПРВАТА НОВА ПЕСНА ПО 13 ГОДИНИ ПАУЗА (АУДИО)

„ГАНС ЕН РОУЗИС“ ПОТВРДИЈА ДЕКА ПРАВАТ НОВ АЛБУМ, ПРВ СО КЛАСИЧНАТА ПОСТАВА ОД 1993

„ГАНС ЕН РОУЗИС“ ИСФРЛИЈА ХОМОФОБИЧНА И РАСИСТИЧКА ПЕСНА ОД РЕИЗДАНИЕТО НА ПРВИОТ АЛБУМ