актери

Таг
4Вести

ЌЕ БЕШЕ УБАВО ЗАЕДНО ДА ЗАМИНЕВМЕ, КАЖА АЛЕН ДЕЛОН ПО СМРТТА НА СВОЈОТ ГОЛЕМ ПРИЈАТЕЛ ЖАН-ПОЛ БЕЛМОНДО

МУЛТИМЕДИЈАЛЕН КОЛАЖ ВО ВЕЛЕС ЗА КУЛТУРНАТА РАЗЛИЧНОСТ

АКТЕРИТЕ ОД „ВРБА“ ВЕЧЕРВА НА СРЕДБА СО ПУБЛИКАТА ВО МИЛЕНИУМ, ФИЛМОТ ИМА РЕКОРДНИ 20 ИЛЈАДИ ГЛЕДАЧИ

НЕУСПЕШНИ АКТЕРИ ШЕТААТ ПО ХОЛИВУДСКИОТ БУЛЕВАР КАКО СУПЕРХЕРОИ ДА ЗАРАБОТАТ НЕКОЈ ДОЛАР