акција

Таг
2Вести

МКЦ ПО ПОВОД 50. РОДЕНДЕН ПОВИКУВА ДА СЕ ПРАЌААТ ПИСМА СО ЛИЧНИ ПРИКАЗНИ

СО МОДНА РЕВИЈА СОБРАНИ НАД 1,5 ТОНИ СТАРА ТОПЛА ОБЛЕКА