ВЕРУВАМЕ ДЕКА УНИВЕРЗАЛНА ЌЕ НИКНЕ КАКО ФЕНИКС, ТАА Е ДУШАТА НА СКОПЈЕ, РЕКОА ОД БЕНДОТ „АРЕА“ ПРЕД ДВАТА АКУСТИЧНИ КОНЦЕРТИ