албатрос

Таг
2Вести

КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ ПРЕДИЗВИКУВААТ СÈ ПОВЕЌЕ РАЗДЕЛБИ КАЈ АЛБАТРОСИТЕ

АЛБАТРОСОТ ВИЗДОМ, НАЈСТАРАТА ДИВА ПТИЦА НА СВЕТОТ, ДОБИ НОВО ПИЛЕ НА 70 ГОДИНИ