албино

Таг
3Вести

ИСКЛУЧИТЕЛНО РЕДОК БЕЛ АЛИГАТОР СЕ РОДИ ВО ФЛОРИДА

ПРВАТА АЛБИНО АЈКУЛА ФАТЕНА ПОКРАЈ БРЕГОТ НА БРИТАНИЈА

ГДАЊСК ГО ПРЕТСТАВИ ЕДИНСТВЕНИОТ АЛБИНО ПИНГВИН ВО ЗООЛОШКА НА СВЕТОТ