албуми

Таг
5Вести

ПОВТОРНО ЌЕ СЕ ОБЈАВАТ СИТЕ ОСУМ АЛБУМИ НА „ЕКАТАРИНА ВЕЛИКА“ ПО ПОВОД 40 ГОДИНИ ОД ДЕБИТО

НАД 500 РЕТКИ ПЛОЧИ ЌЕ БИДАТ ОБЈАВЕНИ ЗА ДЕНОТ НА МУЗИЧКИТЕ ПРОДАВНИЦИ

„ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ ЌЕ ОБЈАВИ СЛОЖУВАЛКИ СО ОМОТИТЕ НА СВОИ АЛБУМИ

„КВИН“ ГИ НАДМИНА СИТЕ МУЗИЧАРИ ВО ПРОДАЖБА ВО ПРВАТА ПОЛОВИНА НА 2019

ШТО СЕ СЛУЧУВАЛО СО ЧЛЕНОВИТЕ НА „АББА“ ПО РАСПАДОТ – НОВА ПОСТАВКА ВО МУЗЕЈОТ ВО СТОКХОЛМ