ЏЕЗ СЦЕНАТА ЌЕ МУ ОДДАДЕ ПОЧИТ НА ТРУБАЧОТ АЛЕКСАНДАР НИКОЛОВСКИ СО КОНЦЕРТ ВО МКЦ