ЗА ЕДЕН ДЕН ГО НАПИШАВМЕ ДУЕТОТ, ВЕЛАТ ДИМИТАР АНДОНОВСКИ И АЛЕКСАНДАР ТАРАБУНОВ ЗА ПЕСНАТА „ЌЕ ПРЕЖИВЕАМ“