Александар Трајковски

Таг
2Вести

КНИГАТА „ЛИРСКИ ЕЛЕГИИ“ НА ПОЕТОТ И ДОКТОР АЛЕКСАНДАР ТРАЈКОВСКИ ПРЕВЕДЕНА НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „МУЗИКАТА ВО МАКЕДОНСКИОТ ФИЛМ: ОД ‘ФРОСИНА’ ДО ‘ЛАЗАР’“