ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ СКОПЈЕ СПЕЈЏ ЏЕМ НА 6 ДЕКЕМВРИ ВО ПЛАНЕТАРИУМОТ НА МКЦ