ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ СКОПЈЕ СПЕЈЏ ЏЕМ НА 6 ДЕКЕМВРИ ВО ПЛАНЕТАРИУМОТ НА МКЦ

Скопје, (СМАРТ СДК.МК)

Првото издание на музичкиот фестивал Скопје спејс џем (Skopje Space Jam) ќе се одржи на 6 декември во уникатниот амбиент на Планетариумот на Младински културен центар.

Опишано како пилот (пробно) издание, на фестивалот ќе настапат Ема Ананиевска, Алембик и Ата, а на истата локација ќе бидат изложени и астрофотографиите на Ѕвездица Алексоска.

Картите се продаваат на билетарницата на МКЦ.