Алфа Ромео

Таг
2Вести

МОДЕЛИ НА „АЛФА РОМЕО“ ЈА УКРАСИЈА ПРОСЛАВАТА НА ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКА ИТАЛИЈА ВО СКОПЈЕ

ФОТОГАЛЕРИЈА – КОКЕВ ЈА ПРЕТСТАВИ НОВАТА КОЛЕКЦИЈА ПОКРАЈ АЛФА РОМЕО СТЕЛВИО