ФОТОГАЛЕРИЈА – КОКЕВ ЈА ПРЕТСТАВИ НОВАТА КОЛЕКЦИЈА ПОКРАЈ АЛФА РОМЕО СТЕЛВИО

Скопје, (СМАРТ СДК.МК)

Модната дизајнерка Тања Кокев ја претстави својата нова колекција на ревијата во хотелот „Александар Палас“, а за време на настанот беше изложен и автомобилот Алфа Ромео Стелвио.

Прет-а-порте колекцијата на Кокев за сезоната есен-зима 2017/18 беше претставена со музика од 70-те и одлично прилега со комбинацијата на удобност и флексибилност што ја нуди СУВ моделот на Алфа Ромео.