Алисија Викандер

Таг
2Вести

„ТОМБ РАЈДЕР“ СО АЛИСИЈА ВИКАНДЕР ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА

МИ СЕ ИСПОЛНИ ДЕТСКИОТ СОН ДА ЈА ИГРАМ ЛАРА КРОФТ, КАЖА АЛИСИЈА ВИКАНДЕР НА ПРЕМИЕРАТА НА „ТОМБ РАЈДЕР“