Алиција Викандер

Таг
2Вести

КАКО АЛИЦИЈА ВИКАНДЕР НАБИ 5,5 КГ МУСКУЛИ ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ ЗА УЛОГАТА НА ЛАРА КРОФТ

МАЈКЛ ФАСБЕНДЕР И АЛИЦИЈА ВИКАНДЕР ТАЈНО СЕ ВЕНЧАЛЕ НА ИБИЦА