амбасада на Холандија

Таг
2Вести

СКАПИНО БАЛЕТ ОД РОТЕРДАМ ВЕЧЕРВА ГОСТУВА СО ДВЕ ДЕЛА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

ФАНТАЗИЈА ВО ГЛИНА – УЧЕНИЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ СО ИЗЛОЖБА ВО МАЛА СТАНИЦА