АКТЕРКАТА МИЛИ БОБИ БРАУН СО 14 ГОДИНИ СТАНА НАЈМЛАДИОТ АМБАСАДОР НА ДОБРА ВОЛЈА НА ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ