Амбер Хрд

Таг
7Вести

МИ ГО ВРАТИЈА ЖИВОТОТ НАЗАД, КАЖА ЏОНИ ДЕП ОТКАКО ГО ДОБИ СУДСКИОТ СПОР СО БИВШАТА СОПРУГА АМБЕР ХЕРД

ДЕП МЕ ТЕПАШЕ КОГА БЕШЕ ПОД ДЕЈСТВО НА АЛКОХОЛ И ДРОГИ, СВЕДОЧЕШЕ АМБЕР ХРД

НИКОГАШ НЕ СУМ УДРИЛ ЖЕНА, СВЕДОЧЕШЕ ЏОНИ ДЕП НА СУДЕЊЕТО ПРОТИВ БИВШАТА СОПРУГА АМБЕР ХРД

ПОЧНУВА ВТОРАТА РУНДА ОД СУДЕЊЕТО ЗА КЛЕВЕТА, НА КОЕ ЏОНИ ДЕП БАРА 50 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОД БИВШАТА СОПРУГА АМБЕР ХРД

СТАНАВ МАЈКА ПО МОИ ПРАВИЛА – АМБЕР ХРД ДОБИ ЌЕРКА ПО РАЗВОДОТ ОД ЏОНИ ДЕП

НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРААТ ПЛАТЕНИ КАМПАЊИ, ВЕЛИ АМБЕР ХРД ЗА ПЕТИЦИЈАТА ДА БИДЕ ОТСТРАНЕТА ОД „АКВАМЕН 2“

ЏОНИ ДЕП БАРА 50 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОД БИВШАТА СОПРУГА АМБЕР ХРД ЗА КЛЕВЕТА