Амброз

Таг
2Вести

ГОСТИ ОД СРБИЈА И БУГАРИЈА НА КОНЦЕРТНАТА ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА „АМБРОЗ“ ВО СКОПЈЕ

ИЗВАДИВМЕ ЗВУК ШТО МОЖЕ ДА ИМ ПАРИРА НА ГОЛЕМИТЕ БЛЕК МЕТАЛ БЕНДОВИ – „АМБРОЗ“ ПРОМОВИРА НОВ АЛБУМ ПО ОСУМ ГОДИНИ ПАУЗА