американска амбасада во Скопје

Таг
2Вести

САЕМ ЗА АМЕРИКАНСКИ УНИВЕРЗИТЕТИ ДЕНЕСКА ВО СКОПЈЕ

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СИМБОЛ НА СЛОБОДА И МЛАДЕШКИ БУНТ – АМБАСАДАТА НА САД ГО ПРОСЛАВИ 4 ЈУЛИ ВО ЗНАКОТ НА ЏИНСОТ