НЕ ОСВОИВМЕ ОСКАР, НО ГОРДИ СМЕ ШТО БЕВМЕ ГЛАСНИЦИ НА ПОРАКАТА НА АТИЏЕ, ВЕЛИ ЕКИПАТА НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“