САД ГО РАТИФИКУВАА ПРОТОКОЛОТ ЗА ЧЛЕНСТВО НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО НАТО, ОСТАНУВААТ УШТЕ ЧЕТИРИ ЗЕМЈИ