Ана Пандевска

Таг
2Вести

ЕЛЕКТРОАКУСТИЧНА МУЗИКА ЗА ДЕЦА НА КОНЦЕРТОТ НА КОМПОЗИТОРКАТА АНА ПАНДЕВСКА ВО СКОПЈЕ

КОНЦЕРТ СО ВИДЕО, ТАНЦ И МУЗИКА НА АНДОВСКА И ПАНДЕВСКА