Ања Тејлор-Џој

Таг
2Вести

ПРИКВЕЛОТ НА „ЛУДИОТ МАКС“ ЌЕ БИДЕ НАЈГОЛЕМИОТ ФИЛМ ДОСЕГА СНИМЕН ВО АВСТРАЛИЈА

СО 62 МИЛИОНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ, „ДАМСКИ ГАМБИТ“ Е НАЈГЛЕДАНАТА МИНИСЕРИЈА НА „НЕТФЛИКС“