Андреа

Таг
2Вести

АНДРЕА НЕ ВЛЕЗЕ ВО ФИНАЛЕТО НА ЕВРОСОНГ 2022

АНДРЕА ПЕЕ ВО ВТОРОТО ПОЛУФИНАЛЕ НА ЕВРОВИЗИЈА НА 12 МАЈ