Андреј Папаз Ѓорѓиевски

Таг
2Вести

„ПОДЕМ НА ГРЕВОТ“ ГО ОТВОРИ СКОПСКИОТ МОДЕН ВИКЕНД

14 РЕВИИ НА 16. МОДЕН ВИКЕНД, ПОСВЕТЕН НА ИСКОРИСТУВАЊЕТО НА ТЕКСТИЛНИТЕ РАБОТНИЧКИ