Ангела Меркел

Таг
4Вести

ГЕСТОТ ШТО БЕШЕ ЗАШТИТЕН ЗНАК НА МЕРКЕЛ ИМА СТРАНИЦА НА „ВИКИПЕДИЈА“ И ЕМОТИКОН, А НАСТАНАЛ СЛУЧАЈНО

МЕРКЕЛ РАБОТНО ГО ПОМИНУВА 65. РОДЕНДЕН И НЕ РАЗМИСЛУВА ЗА ПЕНЗИЈА

ХОЛАНДСКИ ТЕАТАР ПОСТАВИ ОПЕРА ЗА АНГЕЛА МЕРКЕЛ

ПУДРАТА НА МЕРКЕЛ ВО УМЕТНИЧКА ИНСТАЛАЦИЈА