СЛИКАТА „ЛЕОПАРД“ НА 14-ГОДИШНАТА АНГЕЛА ПЕТРУШЕВСКА ДОБИ НАГРАДА НА СВЕТСКОТО БИЕНАЛЕ ВО ЈАПОНИЈА