Ангола

Таг
3Вести

ВО АНГОЛА ПРОНАЈДЕН НАЈГОЛЕМИОТ РОЗЕВ ДИЈАМАНТ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 300 ГОДИНИ

АНГОЛСКИОТ ТАНЦ КИЗОМБА Ѝ КОНКУРИРА НА САЛСА

ПРИНЦОТ ХАРИ ПРОШЕТА НИЗ МИНСКО ПОЛЕ ВО АНГОЛА 22 ГОДИНИ ПО МАЈКА МУ ДИЈАНА