Антички театар

Таг
6Вести

„ЛЕБ И СОЛ“ СО КОНЦЕРТ ВО АНТИЧКИ ТЕАТАР ВО ОХРИД НА 5 АВГУСТ

НА СВЕТОТ МУ Е НЕОПХОДНА УБАВИНА – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВОРАЊЕТО НА ОХРИДСКО ЛЕТО

ЈУБИЛЕЈНОТО 60. ОХРИДСКО ЛЕТО ПОЧНУВА СО КОНЦЕРТ ВО ЧЕСТ НА АНА ЛИПША-ТОФОВИЌ

ТАМАРА СО КОНЦЕРТ ВО АНТИЧКИ ТЕАТАР НА 27 ЈУЛИ

АВАНГАРДНАТА „ИЛИЈАДА“ ЗА КРАЈ НА 58. ОХРИДСКО ЛЕТО

ЦУКЕРО НА 25 ЈУЛИ ВО АНТИЧКИ ТЕАТАР ВО ОХРИД