антипод

Таг
2Вести

ДВАЈЦА СТРАНЦИ НАПРАВИЈА „ЗЕМЈИН СЕНДВИЧ“ РАЗДЕЛЕНИ 20.000 КИЛОМЕТРИ

АКО КОПАШ ДУПКА ОД МАКЕДОНИЈА ЌЕ СЕ УДАВИШ ВО ТИХИОТ ОКЕАН, ВЕБ АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРОНАОЃАЊЕ АНТИПОД