Антониа Гиговска

Таг
3Вести

МОЈОТ ПРВ АЛБУМ НЕМА ДА СЕ ПРОДАВА, ЌЕ ГО ПОДАРУВАМ, А НА ПРОМОЦИЈАТА ЌЕ СЕ СОБИРААТ ПАРИ ЗА ПОМОШ НА ЛЕОНИД, ВЕЛИ АНТОНИА ГИГОВСКА

РОСАНА САРИЌ ПО 20 ГОДИНИ СЕ ВРАЌА НА МАКФЕСТ, НАГРАДНИОТ ФОНД ИЗНЕСУВА 11.000 ЕВРА

17-ГОДИШНАТА АНТОНИА ГИГОВСКА СЛАВЕШЕ НА МАКФЕСТ И ЈА ОДНЕСЕ НАГРАДАТА ОД 5.000 ЕВРА