апликации

Таг
2Вести

ЛУЃЕТО ПОМИНУВААТ ПЕТ ЧАСА НА ДЕН НА СВОИТЕ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

СЛЕДНИОТ СМАРТФОН НА „ХУАВЕИ“ НЕМА ДА ГИ ИМА АПЛИКАЦИИТЕ НА „ГУГЛ“