Археолошки музеј Скопје

Таг
2Вести

АРХЕОЛОШКИОТ МУЗЕЈ НАПРАВИ ВИРТУЕЛНА ТУРА НИЗ НЕОЛИТСКОТО СЕЛО

ЗЛАТНИТЕ МАСКИ ОД ТРЕБЕНИШТЕ ПО 100 ГОДИНИ ПРВПАТ ЗАЕДНО ВО СКОПЈЕ