архитекти

Таг
3Вести

АРХИТЕКТИТЕ ОД „ЗАХА ХАДИД“ НАПРАВИЈА ЗЕЛЕН ПОЈАС ОД НЕИСКОРИСТЕН ПРОСТОР ВО НИКОЗИЈА

НОРВЕЖАНИ НАПРАВИЈА СТОЛИЦА ОД РЕЦИКЛИРАНИ МОРСКИ МРЕЖИ И ЈАЖИЊА